NYE PATIENTER

Velkommen til klinikken

Vi håber, du vil befinde dig godt med at være patient hos os. Hvis der er noget, du ikke bryder dig om, vil vi bede dig fortælle os det. Vi vil gerne have et respektfuldt samarbejde med vores patienter, derfor tilstræber vi at have en god og åben dialog.

Vi vil bede dig være opmærksom på, at du hos sekretæren tjekker, at vi har dine telefonnumre, job/uddannelse og dine familierelationer. Vi vil også gerne tage et foto af dig til din journal. Hvis du oplyser, hvem din tidligere læge var, skaffer vi din gamle journal.
 
Vi har selvfølgelig tavshedpligt om alle dine forhold. Vi fører journal, og du har ret til at se alle de oplysninger, vi har, om dig. Vi oplever af og til, at familie eller lignende kontakter os for at fortælle noget, der bekymrer dem. Bekymring og omsorg for andre er godt - hemmeligheder er til gengæld ikke godt. Derfor vil du altid få at vide, hvis nogen har kontaktet os i bekymring for dig.
 
Parkering

Du kan parkere på den store parkerings plads lige over for Bysøstræde 5, ved det gamle administrationscenter og ved den gamle godsbane. 
Hvordan bestiller du tid?

Du kan bestille tid hos lægerne, sygeplejersken og laboranten.
Du kan bestille tid på telefon 59 43 00 77 eller via vores hjemmeside, ved at trykke på Tidsbestilling på forsiden.

Husk at afbestille tiden, hvis du ikke får brug for den.

Af og til vil den almindelige telefon være sat på telefonsvarer og du kan her kontakte os på vores akuttelefon 20 56 26 68, hvis det ikke kan vente til næste dags telefontid.

Husk altid dit sundhedskort når du kommer i klinikken, da det er det vi bruger til at registrere at du er ankommet.

Når du bruger e-kommunikationen sker det via EG Clinea Patientportal. Du skal her oprette en bruger første gang du skal logge ind.

Vi vil bede dig kun at bestille tid hos en af os ad gangen.
 
Hvornår kan du få konsultation?

Du kan bestille tider alle hverdage.Vi spreder konsulationstiderne, så der ikke er for mange i venteværelset, så vi undgår risiko for at du bliver smittet med corona, når du er hos os.

Når du ringer og bestiller tid, spørger vi (også sekretæren) hvad det drejer sig om. Dels kan vi forberede os på konsultationen med dig, når vi ved, hvad det drejer sig om, og dels kan vi afsætte den fornødne tid til det problem, du henvender dig med.

Af hensyn til Corona må du ikke selv booke tider til luftvejsinfektioner, hvis du hoster, er snottet eller har feber skal du kontakte os telefonisk.
 
Har du brug for akut lægehjælp?

Hvis du bliver akut syg, kan du få en tid samme dag. Ring i forvejen, så finder vi en tid til dig.
Børn kan altid få en akuttid samme dag.
Hvis du har brug for akut lægehjælp uden for klinikkens åbningstid, kan du henvende dig i lægevagten på telefon
70 15 07 00
 
Hvis du har brug for sygebesøg

Hvis du er i en situation, hvor du har brug for, at lægen eller sygeplejersken kommer ud til dig, kan du ringe og aftale et sygebesøg. Du skal helst ringe og lave aftalen mellem 8.00-9.00. Sygebesøg er forbeholdt de patienter, som ikke kan komme ind i klinikken. Vi har meget bedre mulighed for at undersøge dig i klinikken og desuden har vi din journal med alle dine helbredsoplysninger.
 
Vil du have e-mail konsultation?
Hvis du har spørgsmål, som du ønsker at få besvaret via email, kan du skrive til os ved at oprette dig som bruger på vores hjemmeside.

Email - konsultationer kan være praktiske, fordi du her har mulighed for at stille spørgsmål i ro og mag præcis når det passer dig.

Du kan også få sendt svar på fx. dine blodprøver.
 
Hvordan fornyer du recepter?

Du kan forny recepter dagligt mellem 9.00-12.00.
Du kan også forny recepter via hjemmesiden, hvis du opretter dig som bruger. Klik dig ind på Receptfornyelser på forsiden
Du er selvfølgelig også velkommen til at møde personligt op hos sekretæren.
 
Hvornår og hvordan kan du få svar på en prøve?

Du kan få telefonisk svar på rutineprøver.
Andre prøver kan du få svar på af det faglige personale mellem 8:00-10.30.

Du kan også efter aftale få svar via email-konsultation.


Er der noget, du skal betale for?

Der er nogle få ting, som Den Offentlige Sygesikring ikke betaler. Det er udenlandsvaccination og visse attester som kørekort, sygemelding, helbredsattest til f.eks. dykkerbevis m.fl. Er du i tvivl, så spørg i klinikkens sekretariat.

Influenzavaccination er gratis i perioden 1. oktober til 31. januar for:
-patienter over 65 år
-plejehjemsbeboere
-patienter med kroniske sygdomme
-førtidspensionister
-gravide i 2. og 3. trimester.
-og særligt i år, pga. Corona, også sundhedspersonale

Bemærk at vi ikke modtager Dankort i klinikken. Du kan betale kontant eller via Mobile Pay. 
 
Henvisninger til speciallæger m. fl.

Du behøver ikke henvisning til ørelæger og øjenlæger.

Alle andre speciallæger, sygehuse, psykologer, fysioterapeuter og fodterapeuter kræver en henvisning.

Når du har behov for en henvisning, vil vi gerne se dig til en konsultation, så vi er sikre på, at du bliver henvist til den rette og med den rette begrundelse. Du sparer tid og mulig ærgrelse, hvis du får en god vejledning, inden du henvises videre.