SEXOLOGISK RÅDGIVNING

Er du ung og har spørgsmål til din seksualitet, bekymring for graviditet, seksuelt overførte sygdomme, eller har du brug for anden rådgivning ifm din seksualitet, så få en tid til samtale om det. Mange problemer og frustrationer kan forebygges, hvis du har en fornuftig viden. Mange har spørgsmål til normalitet, og normalitet er et meget vidt begreb. Du kan også søge viden på Sex og Samfunds hjemmeside http://www.sexogsamfund.dk

Under graviditet og med små børn i familien kan samlivet også blive udfordret. Du selv og dit barn har brug for at jeres parforhold fungerer godt og kærligt, få hjælp til at få det til at fungere, vent ikke på, at det går i opløsning.
50 % af danskere har ind imellem problemer med deres sexliv. Forskellige faser i livet udfordrer seksualiteten. En del af det medicin, du evt får, kan også medføre seksuelle problemer. Kroniske sygdomme som diabetes og KOL kan også genere din seksuelle formåen. Hør fx hvad KOL patienter siger:

https://www.helbredsprofilen.dk/videnogerfaring/lungesygdom/kol/temaeromkol/livetmedkol/det-ingen-taler-om
Bestil tid til en rådgivende samtale enten alene eller sammen med din partner. Jytte Christensen er specialitet i klinisk seksologisk rådgivning.