Laborant

Marianne Nielsen er laborant og har været i klinikken siden 2009. Hun har været mange år i blodbanken. Marianne har desuden været ansat i lægehuset i Jyderup i 5 år. Marianne varetager laborantopgaver og er derudover oplært i vaccinationer, høreprøver, øreskyl, rygestop, tjek af ører og hals samt vitamin og stofskifteområdet.

Sygeplejerske

Jytte Christensen er uddannet sygeplejerske, og kandidat i  kommunikation og molekylærbiologi på Roskilde Universitetscenter.
Jytte har også en uddannelse i systemisk terapi, har arbejdet med IMAGO-terapi, kognitiv terapi og er specialist i klinisk sexologisk rådgivning. Hun har erfaring fra medicinsk område, psykiatri og undervisning af både patienter og personale. Jytte har i 8 år været patientvejleder i Roskilde Amt og har været leder af en Kræftrådgivning.
Hun varetager bl.a. opgaverne med forebyggelse, infektionssygdomme, sårpleje, prævention, vaccinationer, diabetes, KOL, astma, inkontinens og andre kroniske sygdomme. Desuden samtaleterapi, sexologisk rådgivning og parsamtaler.

Sygeplejerske og sekretær

Signe er uddannet sygeplejerske og sekretær. Signe er i sekretariatet og har derudover nogle sygeplejeopgaver og særligt ansvar for gennemgang af medicin.