Laborant

Marianne Nielsen er laborant og har været i klinikken siden 2009. Hun har været mange år i blodbanken. Marianne har desuden været ansat i lægehuset i Jyderup i 5 år. Marianne varetager laborantopgaver og er derudover oplært i vaccinationer, høreprøver, øreskyl, rygestop, tjek af ører og hals samt vitamin og stofskifteområdet.

Sygeplejerske

Jytte Christensen er uddannet sygeplejerske, og kandidat i  kommunikation og molekylærbiologi på Roskilde Universitetscenter.
Jytte har også en uddannelse i systemisk terapi, har arbejdet med IMAGO-terapi, kognitiv terapi og er specialist i klinisk sexologisk rådgivning. Hun har erfaring fra medicinsk område, psykiatri og undervisning af både patienter og personale. Jytte har i 8 år været patientvejleder i Roskilde Amt og har været leder af en Kræftrådgivning.
Hun varetager bl.a. opgaverne med forebyggelse, infektionssygdomme, sårpleje, prævention, vaccinationer, diabetes, KOL, astma, inkontinens og andre kroniske sygdomme. Desuden samtaleterapi, sexologisk rådgivning og parsamtaler.

Lægevikar

Janne er  uddannet speciallæge i almen medicin og er vikar i klinikken  fra 1. januar 2019. Janne har erfaring som praktiserende læge fra ande klinikker.

Uddannelseslæge

Katrine er ny uddannelseslæge i klinikken. Hun har været et halvt år i akutafdelingen i Holbæk  og skal være hos os i 6 måneder.  Velkommen til Katrine. Vi glæder os til samarbejdet og regner med, at I vil tage godt imod hende. 

Uddannelseslæge

Carina Hougaard Jensen er startet som uddannelseslæge hos os den 1. november 2020. Carina uddanner sig til speciallæge i almen medicin. Hun har været i almen praksis både i Korsør og København, og er derfor allerede praksisvant. Vi glæder os til at samarbejde med Carina. Tag godt imod hende. 

 

 

Sygeplejerske og sekretær

Signe Eriksen er uddannet sygeplejerske og sekretær. Signe er i sekretariatet og har derudover nogle sygeplejeopgaver og særligt ansvar for gennemgang af medicin.

Lægesekretærelev

Gitte  er ny i sekretariatet pr  1. oktober 2019, hun er lægesekretærelev. Hun har i forvejen en kontoruddannelse og har sidst været ansat i socialforvaltningen i Holbæk Kommune. Gitte skal være under uddannelse i 1½ år. Velkommen til  Gitte, tag godt imod hende.